O femeie din Bârlad, în vârstă de 55 de ani, a fost lovită în plin duminică seara pe trecerea de pietoni de lângă Biblioteca „Stroe  Belloescu”. La volanul autoturismului se afla un tânăr în vârstă de 32 de ani.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 19:30. Femeia se angajase în traversare regulamentară, prin loc marcat, în imediata vecinătate a Bibliotecii „Stroe Belloescu” când a fost surprinsă și accidentată de un autovehicul înmatriculat în județul Galați.

Urmare a impactului, victima a fost aruncată câțiva metri în aer, apoi s-a prăbușit pe carosabil, inconștientă. La fața locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Vaslui – substația Bârlad, care a transportat femeia de 55 de ani la Spitalul Municipal de Urgență „Elena Beldiman” din localitate.

„Femeia de 56 de ani, din Bârlad, a prezentat urmãtoarele diagnostice când a fost adusã la CPU: policontuzii din accident rutier, traumatism cranio cerebral cu hematom epicranian parieto occipital drept, traumatism umãr drept, traumatism toraco abdominal si gambe bilateral. Starea generalã este gravã, este constientã, însã instabilã hemodinamic. Se aflã actualmente în CPU în curs de investigatii si stabilizare”, a declarat medicul Angelica Gramaticu, purtãtorul de cuvânt al spitalului.

În cauză s-a deschis un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentRazie de amploare sâmbătă noaptea în municipiul Bârlad – FOTO&VIDEO
Articolul următorO familie întreagă din Huși și-a pierdut viața în cumplitul accident de la Iași