Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, prin Serviciul EURES din cadrul AJOFM Vaslui, promoveazã oferta unor angajatori din Olanda și Austria. Firmele din Olanda pun la dispozitie locuri de muncă în domeniul agricol.

Muncitorii trebuie sa aiba o conditie fizica buna şi să poată lucra în orice conditii atmosferice; Limbi străine: engleză sau germană minim conversational; Salariul oferit este de 9,94 euro brut/oră.

Alte beneficii:- angajatorul pune la dispoziţie cazare într-un parc de bungalow-uri aflat la o distanţă de cca 25 minute de locul de muncă, iar transportul către locul de muncă este asigurat gratuit de către angajator. Bungalow-ul este complet mobilat,3 dormitoare cu 2 paturi, TV, internet, maşină de spălat vase, cuptor cu microunde, frigider, baie cu duş, toaletă şi maşină de spălat rufe. Costul/persoană care include cost electricitate, apa, gaz, internet este de 65 euro/ săptămână; – asigurare medicală platită de angajator, partea angajatului fiind de 21,14 euro/ săptămână; Durata contract: 4 săptămâni.

Mod de aplicare: se trimite CV Europass în limba engleză sau germană la adresa de e-mail: [email protected]. Angajatorul va contacta doar persoanele pe care le consideră potrivite. Termen valabilitate ofertă: 12.08.2019.

În Austria, companiile sunt interesate de vasluieni pentru posturile de faianţar, instalator sanitar, lăcătuş mecanic, stivuitorist, electrician, operator CNC şi tâmplar.

Salariul de bază minim brut lunar variază în funcţie de calificare, între 2.192,94 euro brut lunar (stivuitorist, tâmplar), 2.205,18 euro brut lunar (faianţar; lăcătuş mecanic, operator CNC), şi 2348.13 euro brut lunar (instalator, electrician), plus 41.40 euro net pt.cheltuieli zilnice; salariul depinde de experienţa şi calificarea dvs. şi de piaţa muncii.

Contractul de muncă este permanent, iar programul de lucru este cu normă întreagă.

Cei angajați vor beneficia de sprijin personal şi supraveghere din partea firmei, traininguri, oportunităţi de educaţie şi dezvoltare, 5 săptămâni de vacanţă plătită anual, ajutor în căutarea locuinţei, plata lunară a 13 şi a 14 lună. Cazarea şi masa sunt oferite gratuit de către angajator. Se oferă bilete cu reducere pentru concediu în extrasezon.

Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul model Europass în limba germană sau engleză la adresa de email: [email protected]; informaţii suplimentare, telefon:00 436 641 516 740; persoana de contact Elisabeth Nollner. Termen limită pentru aplicare: 31.10.2019 .

 

Articolul precedentMuzeul din Vaslui va marca Ziua Imnului Național
Articolul următorFuncționar public găsit în incompatibilitate și suspect pentru fals în declarațiile de avere