Detașamentul de Pompieri Bârlad a intervenit în această seară cu o ambulanță tip B2 –  Echipaj de Prim Ajutor, în localitatea Floreni, Murgeni, intersecția cu drumul spre Șuletea, pentru a acorda îngrijiri medicale unor persoane care au fost rănite într-un accident rutier.

Accidentul s-a produs în această seară, în jurul orei 20:00, când o conducătoare auto în vârstă de 39 de ani a pierdut controlul volanului și a ajuns cu automobilul într-o rigolă de la marginea drumului. În autoturism, se afla și fiul acesteia în vârstă de 7 ani.

La intervenție a participat și o ambulanță tip B aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad.

Ambulanțele au ajuns la fața locului și au găsit două victime, inconștiente, o femeie în vârstă de 39 ani și un copil în vârstă de 7 ani. După acordarea primului ajutor medical, victimele și-au recăpătat cunoștința, în acest moment fiind transportate la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului „Elena Beldiman” Bârlad.

Conducătoarea auto este susceptibilă se traumatism cervical și fractură de claviculă. Copilul are politraumatisme în urma accidentului rutier. Ambele victime sunt stabile din punct de vedere hemodinamic.

Articolul precedentZiua Persoanelor vârstnice va fi marcată la Vaslui
Articolul următorCopil accidentat în parcarea unui complex comercial