Sala Polivalentă din Vaslui a fost animată de tineri, copii şi părinţi, care au dorit să-i vadă la lucru pe participanţii de la Festivalul Internaţional de dans şi gimnastică “Prietenia”.

Ediţia din acest an a atras aproape 2.000 de copii şi adolescenţi din toată ţara, dar şi din străinătate.

Formaţiile prezente s-au evidenţiat prin calitate artistică şi prestaţii demne de adevăraţi profesionişti, astfel că juriul a avut o misiune destul de dificilă.

Concurenţii au punctat şi la ţinută, vestimentaţiile fiind demne de o acţiune de prezentare de modă.

“Este minunat că avem tineri care pot şi vor să intre în viaţă cu forţa şi pasiunea pe care o au în timpul dansului. Am văzut până acum formaţii bine pregătite, am văzut costume deosebite, care reflectă preocupare din partea instituţiilor şi a părinţilor, am văzut momente originale şi pline de expresivitate. Ne bucurăm că tradiţia acestui festival merge mai departe, bucurându-se de acelaşi interes ca şi până acum”, a spus Elena Anușca Doglan, sufletul festivalului.

Evenimentul este organizat de Inspectoratul Școlar Județean, prin Palatul Copiilor Vaslui și Colegiul Economic ”Anghel Rugină” și s-a bucurat de sprijinul Primăriei Vaslui, pe scena improvizată urcând formații din România, Moldova, Ucraina și Bulgaria.

De asemenea, Consiliul Județean Vaslui, Federația Română Sportul Pentru Toți, Casa Corpului Didactic Vaslui, Asociația Europ Art 2008, DJST Vaslui, Asociația Județeană Sportul Pentru Toți Vaslui, Liceul “Ștefan Procopiu”, Liceul “Ion Mincu” Vaslui și CS “Viitorul” Vaslui și-au adus aportul în buna organizare a festivalului.

Articolul precedentHUȘANA Huși este noua campioană județeană
Articolul următorPrăpăd la Cârja. Locuințe și gospodării măturate de ape!