Un bârlădean oferă drept recompensă un autoturism la cheie oricui îi poate da relații despre un câine pierdut la începutul anului, într-un cartier din Bârlad.

Proprietarul povestește că animalul de companie a dispărut în zona unui restaurant tip fast-food. Acesta îl roagă pe cel care l-a luat să i-l înapoieze și oferă 400 de euro plus un autoturism la cheie în schimbul acestuia.

„Fac ultimul apel cãtre acea persoanã care mi-a luat câinele din zona Gãrii ( fast food La Misu) în intervalul orar 00:35 – 00:55 asearã. Mi-au sãrit în ajutor peste 100 de persoane, au distribuit peste 500 de persoane! Oricine ai fi promit de fatã cu atâta lume cã nu-ti fac nimic, vreau doar câinele înapoi. Zi-mi ce vrei, bani sau ce vrei, o masinã? Îti las masina asta în orice parcare vrei tu, cu cheia în contact, sau îti bag bani în cont! Dar te rog dã-mi cainele înapoi!!
Nu vei putea sã-l întelegi niciodatã, daca nu-i crescut de tine si daca nu iubesti animalele!”, scris într-o postare pe rețeaua de socializare Facebook.

Articolul precedentDosar penal pentru un tractorist pentru că s-a urcat beat la volan
Articolul următorCanotoarea Adriana Ailincăi, cetățean de onoare al comunei Văleni