Sportivii de la CS ”Liga de Est” Vaslui au obținut cinci medalii la Cupa Europei la taekwon-do pentru copii, cadeți, juniori și seniori de la Sibiu.

Cea mai importantă performanță a fost obținută de Adelina Alicia Mihai, care a urcat pe treapta a doua a podiumul la tull 1 Dan senioare, individual, obținând medalia de argint.

Medalii de bronz au obținut Miruna Lupașcu, la tull 2 Dan junioare, individual, Laura Munteanu, la luptă juniori feminin centuri negre -45 kg, Alin Moșuleț, la luptă cadeți masculin centuri colorate +65 kg, și Ionel Stoican, la luptă juniori masculin centuri colorate -50 kg.

”Participarea la această activitate sportivă face parte dintr-un proiect finanțat de către Primăria Municipiului Vaslui pentru anul 2018, pentru verificarea nivelului tehnico-tactic la un nivel competițional european și participarea la Cupa României pentru juniori și seniori de Taekwon-do ITF, ce se va desfășura în luna noiembrie la Deva. Mulțumim pentru ajutorul acordat de Primăria Municipiului Vaslui, Consiliul Județean Vaslui și Liceului ”Emil Racoviță” Vaslui”, a declarat Mihai Hondru, președintele CS ”Liga de Est” Vaslui.

La Cupa Europei de la Sibiu au participat 71 de cluburi sportive din 27 de țări și 957 sportivi (538 juniori și seniori – 419 copii și cadeți), 50 arbitri și 226 antrenori.

CS ”Liga de Est” Vaslui a fost reprezentat de 15 sportivi, un antrenor și trei arbitri.

GALERIE FOTO

Articolul precedentFOTO: LPS Vaslui, neînvinsă la Under 17
Articolul următorBronz la Naționalele de cros