Poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Craiova au reţinut, ieri, un bărbat de 32 de ani, din Bârlad, bănuit că ar fi sustras, în perioada lunilor noiembrie şi decembrie a.c., bunuri în valoare totală de 66.300 de lei, din locuinţele unor craioveni.

Poliţişti din cadrul Secției 5 Poliţie Craiova au efectuat o percheziţie domiciliară în Craiova, la locuinţa unei persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din locuinţe, fapte comise în perioada lunilor noiembrie şi decembrie a.c.

Astfel, poliţiştii au identificat un bărbat de 32 de ani, Camen Marius Nuţu, din Bârlad, judeţul Vaslui, care ar fi pătruns prin efracţie în locuinţele a patru persoane din Craiova, de unde ar fi sustras bunuri şi bani în valoare totală de aproximativ 66.300 de lei.

O bună parte din prejudiciul produs a fost recuperat de poliţişti şi restituit persoanelor vătămate, în cauză cercetările continuând sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat.

Faţă de persoana în cauză, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, bărbatul fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Dolj.

La percheziţia efectuată au participat şi luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale.

Articolul precedentUn vasluian, noul vicepreşedinte al Consiliului Superior al Magistraturii
Articolul următorAccident rutier în apropiere de Bârlad