Incident grav petrecut duminică la Bârlad, după desfășurarea unei competiții sportive în care două unități de învățământ s-au confruntat cu echipele pe terenul de rugby. După meci, se pare că unul dintre sustinatorii învinșilor a suportat greu înfrângerea, așa că l-a bătut crunt pe unul dintre adversari, în afara terenului de joc.

Rivalitate înțeleasă greșit de către practicanții juniori ai sportului cu balonul oval și dusă la extrem în afara terenului de rugby, duminică după-amiază la Bârlad. Un grup de tineri, aparent cu legaturi cu cei din echipa adversă l-a așteptat în fața blocului pe jucătorul altei echipe și l-au bătut crunt.

Meciul de rugby dintre școala gimnazială „Manolache Costache Epureanu” și școala gimnazială „Petru Rareș” a avut loc pe terenul de rugby al Clubului Sportiv Școlar din Bârlad.

Câștigătoare a ieșit echipa școlii „Manolache Costache Epureanu” iar înfrângerea a fost greu de suportat pentru un sustinator din cartierul Munteni, care l-a pândit pe unul dintre jucătorii învingători și l-a bătut în fața unui magazin de lângă hotelul CSS (în apropiere de Profil2).

Copilul bătut, Sebi T. (13 ani), a ajuns la spitalul municipal de urgență „Elena Beldiman” cu multiple echimoze și politraumatisme produse prin lovire, familia acestuia susținând că minorul s-a ales cu fractură de maxilar.

Părinții copilului bătut au depus o plângere la poliție, iar luni au mers la IML pentru certificat medico-legal.

„Duminica trecută, pe 24 martie, un bărbat în vârstă de 50 de ani a sesizat faptul că fiul său a fost bătut de patru tineri de aceeași vârstă, cu identitate necunoscută, în zona stadionului CSS Bârlad. Cei patru l-au lovit cu pumnii și picioarele în zona feței”, ne-a declarat Silvia Manta – purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru loviri și alte violențe.

Articolul precedentParticipare meritorie la Campionatul Național de Robotică
Articolul următorO polițistă din Vaslui a primit Emblema de Onoare