Etapa zonală de la Vaslui din cadrul proiectului ”Handbal în școlile de la sate” a atras 216 copii, fete și băieți, de la 11 școli gimnaziale din mediul rural.

Școlile din Laza, Miclești, Ferești, Solești, Văleni, Vladia, Albești, Pungești, Ivănești, Poienești, Gârceni și Costești s-au întrecut în cele două zile de competiție.

Profesorii de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui au selecționat 20 băieți și 20 fete, care vor participa la etapa finală.
”Mulțumim pentru colaborare conducerii Școlii Gimnaziale „Elena Cuza” Vaslui, doamnei director Șfaițer Diana Gabriela, conducerii CS Viitorul Vaslui, domnului director Axinte Alioșa, și Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Vaslui, pentru asigurarea asistenței medicale pe durata desfășurării acestei competiții, dar și Primăriilor comunelor participante, conducerii școlilor și profesorilor de educație fizică care au însoțit grupurile de elevi”, a spus Liviu Gugleș, inițiatorul proiectului.
Etapa a V-a a proiectului se va desfășura la Negrești, pe 25 noiembrie. Etapa finală este programată la Vaslui, pe 9 decembrie.

Articolul precedentEpiscopia Hușilor va inaugura primul Așezământ Social
Articolul următor100 de tineri șahiști au primit gradul de ”Sergenți la Centenar”