Asociația Județeană de Handbal (AJH) Vaslui a derulat a doua etapă a Proiectului “Handbalul în școlile de la sate”, finanțat de către Ministerul Tineretului și Sportului, prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vaslui.

Acțiunea s-a desfășurat în sala de sport a Liceului Tehnologic ”Ghenuță Coman” Murgeni. La acestă acțiune au participat echipe de la Liceul Tehnologic ”Ghenuță Coman” Murgeni (prof. Rugină Ionel), Școala Gimnazială „Ion Artene” Găgești (prof. Mihal Larisa), Școala gimnazială „Anastasie Fătu Berezeni” (prof. Podoleanu Veronica), Liceul Tehnologic „Dimitrie Cantemir Fălciu” (prof. Butunoi Marius) și Școala Gimnazială nr.1 Mălușteni (prof. Popa Viorel Alin).

La această competiție au participat 4 echipe de băieți și 3 echipe de fete, însumând 76 elevi ai claselor V-VIII, născuți 2004 și mai tineri, iar pentru etapa finală din 8-9 decembrie, care se va desfășura la Vaslui, au fost selecționați de către profesorii de la LPS Vaslui, 7 băieți și 2 fete.

”Mulțumim pentru colaborare conducerii Liceului Tehnologic „Ghenuță Coman” Murgeni, director prof. Cojocaru Lucica, dar și colegilor noștri care au contribuit la desfășurarea acestei acțiuni. Etapa următoare se va desfășura la Bârlad, sâmbătă 27 octombrie, urmând a evalua băieții, iar duminică, 28 octombrie, vor evolua fetele”, a declarat Liviu Gugleș, inițiatorul proiectului.

Articolul precedentPOLIȚIȘTII VASLUIENI AU DESFĂȘURAT ACTIVITĂȚI DE PREVENIRE ÎN CADRUL CAMPANIEI #CYBERSCAMS
Articolul următorÎn septembrie, rata șomajului la nivel de județ a fost de 8,33%