Un bărbat din localitatea Bârlad, în vârstă de 46 de ani, a ajuns în spatele gratiilor după ce a comis mai multe furturi. Individul forța încuietorile ușilor sau escalada fațadele clădirilor pentru a pătrunde în locuințe.

Radu Babaciu, în vârstă de 46 de ani, este acum acuzat de mai multe furturi comise pe raza municipiului Bârlad, în perioada iunie 2019 – ianuarie 2020. În tot acest interval, oamenii legii au reușit să probeze activitatea infracțională și au stabilit că acesta din urmă a dat mai multe spargeri, vizate fiind apartamente de bloc și societăți comerciale. Radu B. a sustras bunuri în valoare de peste 20.000 de lei.

Spre ghinionul său, Radu Babaciu a fost surprins în flagrant de către polițiști, pe 28 ianuarie, chiar în momentul în care era în brațe cu un monitor sustras din incinta unei instituții și mergea să-l valorifice. În data de 29 ianuarie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior,  acesta a fost prezentat Judecătoriei Bârlad, care a dispus arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Articolul precedentBMW furat din Italia, găsit în curtea unui bărbat din Râșești!
Articolul următorSârbi: Un șofer a evitat un câine și s-a izbit de un cap de pod – FOTO