Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Vaslui –  Biroul de Investigații Criminale Vaslui, au trimis în judecată trei bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 32 de ani, din județul Vaslui, cercetați sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

Polițiștii vasluieni au documentat și probat activitatea infracțională a trei bărbați din Județul Vaslui, bănuiți de comiterea mai multor furturi calificate de componente auto (catalizatoare), în perioada 16 mai – 16 iunie 2022, pe raza municipiului Vaslui.

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunilor este estimat la 7.000 lei și a fost recuperat în proporție de 15%.

În data de 18 noiembrie 2022, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au finalizat cercetările în dosarul penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată, fiind înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunerea de trimitere în judecată.

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentPeste 90 de amenzi și 19 certificate de înmatriculare reținute de polițiștii bârlădeni
Articolul următorAnca Alexandrescu aruncă BOMBA: Nume grele din politică și servicii, afaceri uriașe în fotbal – Dezvăluiri explozive la Culisele statului paralel