Horațiu Cărăușu, primarul comunei Băcești

Hoții de lemne din comuna Băcești dau mari bătăi de cap autorităților locale. Primăria s-a trezit cu un debit de peste 1,5 milioane de lei, din cauza amenzilor neîncasate de la aceștia.

”Am încercat să le punem propriri, dar n-avem pe ce! Am angajat și avocat, în speranța că vom recupera o parte din bani. Din păcate, nu prea ai ce să le iei. Nu au venituri”, afirmă primarul Horațiu Cărăușu, care s-a trezit cu o amendă de la Curtea de Conturi, pentru neîncasarea amenzilor.

Mulți localnici sunt prinși în pădurile Mitropoliei, din zona Băcești, iar atunci sunt amendați cu 4.000-5.000 de lei: ”Au fost perioade când erau amendați săptămânal, de aici crescând și valoarea amenzilor. Cu toate acestea, sunt de neoprit. Ar trebui făcut ceva în acest sens”.

Din debitul de 1,5 milioane de lei, 300.000 lei reprezintă valoarea amenzilor primite de o prostituată, cu domiciliul în Băcești.

”E plecată prin țară și nu avem de unde să o luăm, pentru a o determina să-și achite amenzile”, a mai spus Horațiu Cărăușu.

Articolul precedentCertificat de înmatriculare fals, descoperit la Vama Albiţa
Articolul următorFanii Vasluiului, alături de Referendumul pentru familie