Hușana Huși a obținut în sfârșit victoria în liga 3. Succesul a fost realizat într-o manieră categorică, formația hușeană învingând cu scorul de 3-0 pe Știința Miroslava.

Antrenorul Cătălin Nicolau este bucuros că Hușana a arătat altfel pe teren și le cere jucătorilor să uite cât mai repede de acest rezultat, fiindcă mai sunt multe meciuri de jucat până vor îndeplini obiectivul.

”Ne bucurăm enorm de această victorie. Mă bucur că în sfârșit am făcut fericit acest public minunat pe care îl avem alături. Așteaptă de ceva timp o victorie. Toată săptămâna am lucrat la cu totul altceva, la un alt sistem de joc. Am încercat să le imprim ideea că în momentul când pășesc pe gazonul Municipalului trebuie să joace cu sufletul. Au demonstrat din primul minut acest lucru. Jocul a curs într-o singură direcție până la eliminarea lui Blănaru. Scorul este mincinos. Puteam intra liniștiți la pauză cu 3-0”, a declarat Cătălin Nicolau.

Tehnicianul și-a propus ca în tur Hușana să acumuleze un minim de 15 puncte, urmând ca în perioada de iarnă să pregătească partea a doua, astfel încât să acumuleze punctajul necesar pentru menținerea în eșalonul 3.

Articolul precedentCSM Vaslui a învins pe HC Buzău, scor 26-22 (15-9)
Articolul următorMișcare pentru un mediu mai curat