Un bărbat în vârstă de 50 de ani din oraşul Huşi a fost adus astăzi în stare gravă la spital la Iaşi. Acesta a fost victima unei agresiuni, poliţiştii vasluieni demarând o anchetă în acest caz.

Bărbatul a fost găsit în comă pe un câmp de lângă oraşul Huşi, cu leziuni traumatice la nivelul capului, ochilor şi feţei.

Echipajul medical de la Serviciul de Ambulanță Vaslui l-a intubat şi ventilat mecanic, fiind transportat de urgență la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi pentru a fi investigat cu ajutorul unui computer tomograf.

”Pacientul a fost diagnosticat cu un hematom intracerebral emisferic stâng cu inundaţie tetraventriculară, plagă cu ruptură de cristalin, fractură laterofacială stângă, fractură sinus maxilar stâng. A fost explorat cu ajutorul unui Computer Tomograf la nivelul toracelui şi abdomenului, ulterior el fiind redirijat la Spitalul de Neurochirurgie”, a declarat coordonatorul UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă, a precizat că în acest caz a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru tentativă de omor.

”În cursul zilei de marţi am fost sesizaţi de un martor cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 65 de ani, din localitatea Leoşti, comuna Tătărăni, a fost găsit în stare de inconştienţă, cel mai probabil ca urmare a unei agresiuni. Primele concluzii ale medicilor au atestat faptul că viaţa i-a fost pusă în pericol, poliţiştii înaintând Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui dosarul de cercetare penală deschis pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor’, a declarat Bogdan Gheorghiță.

Articolul precedentMandat de executare pe numele unui bărbat din comuna Zăpodeni
Articolul următorElevii de la Liceul ”Nicolae Iorga” Negrești au promovat drepturile copiilor, printr-un concurs