Un bărbat din municipiul Huși este cercetat pentru infracțiunea de tâlhărie după ce în cursul zilei de ieri, a bătut un adolescent într-o stație de autobuz și i-a furat telefonul mobil.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 16:00, pe când un adolescent în vârstă de 17 ani aștepta autobuzul pentru a merge în localitatea de domiciliu, comuna Pădureni. Marian Gogu, în vârstă de 33 de ani, l-a văzut pe tânăr cum vorbea la telefon și s-a îndreptat spre acesta, l-a lovit de mai multe ori și i-a luat cu forța smartphone-ul.

Adolescentul nu s-a lăsat mai prejos, a fugit după agresor și a reușit să-și recupereze telefonul, după care a încercat să fugă. Marian Gogu s-a întors după el și l-a agresat din nou. Cum n-a fost deajuns că l-a bătut pe minor, tâlharul a mers la locuința sa aflată în apropiere și s-a întors cu două cuțite cu care a început să amenințe.

Polițiștii din Huși l-au reținut pe Marian Gogu și l-au dus la audieri, după care l-au prezentat în fața magistraților de la Judecătoria Huși care au decis trimiterea lui în arest preventiv pe o durată de 30 de zile.

Marian Gogu este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Articolul precedentAccident grav pe Drumul European 581, în zona Mira
Articolul următorMuzeul din Bârlad găzduiește expoziția „Civilizație romană la nord și sud de Limes”