Imagini revoltătoare surprinse de un șofer aflat în trafic la Bârlad, în zona Pieței Centrale, într-o stație de autobuz, în care se observă cum mai multe persoane sunt urcate în picioare, în zona destinată bagajelor a unui microbuz de transport persoane.

În imagini se observă cum un călător merge să-și pună bagajele în partea din spate a microbuzului și în momentul în care ușile sunt deschise, se poate observa cum mai multe persoane stau în picioare într-un spațiu total neadecvat transportului de persoane.

După ce că nu sunt condiții în transporturile din România, săracii oameni mai și plătesc”, ne-a spus cel care a filmat scena respectivă.

Inconștiența șoferului care transportă persoane în condiții neconforme și care pune în pericol siguranța pasagerilor, sperăm să atragă atenția autorităților competente. Astfel de situații au dus, nu o dată, la producerea unor adevărate tragedii.

Articolul precedentCopilul mort în accidentul de la Băcești nu era la volan
Articolul următorMesajul unui zecist de la bac pentru guvernanți: ”Ar fi bine ca politicienii să-și dea seama de valoarea elevilor excepționali!”