Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din localitatea Murgeni, a ajuns în stare foarte gravă la spitalul din Bârlad, după ce a fost împuns de un taur, în zona capului. Rudele bărbatului, de etnie rromă, au făcut „spectacol” pe holurile spitalului.

Viorel S., din localitatea Murgeni, a fost găsit de către rude în stare de inconștiență, în cursul după-amiezii de ieri, într-o anexă unde ținea vitele. Rudele bărbatului, care au văzut că acesta fusese împuns de taur în cap, l-au transportat cu o mașină particulară la spitalul din Murgeni.

Medicii de la Murgeni, au evaluat starea pacientului și din cauză că acesta era în comă, au solicitat o ambulanță de la Bârlad, care a transportat victima la Unitatea Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal „Elena Beldiman”.

O dată cu ambulanța au ajuns rude și cunoscuți de-ai pacientului care au umplut holul de la UPU și au început să agreseze verbal personalul medical. Aceștia doreau să grăbească procedurile medicale și toți medicii să se ocupe doar de cazul rudei pentru care veniseră.

A fost solicitată prezența Poliției Municipale, care a intervenit la fața locului pentru a aplana conflictul. Imediat după examinarea cu Computerul Tomograf, bărbatul de 40 de ani a fost transferat la un spital de specialitate din Iași. Din urma ambulanței, au plecat și rudele puse pe scandal.

Angelica Gramaticu – purtător de cuvânt Spitalul Municipal de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad

„Pacientul de sex masculin din Murgeni a fost diagnosticat cu  Traumatism cranio cerebral cu fractura de os frontal și hematom intracranian prin agresiune.  Urmează sa fie transferat la Spitalul de Neurochirurgie Iasi. Este conștient, somnolent și stabil hemodinamic.”, a precizat medicul Angelica Gramaticu, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgență „Elena Beldiman”.

Articolul precedentS-au urcat la volan fără să aibă permise de conducere
Articolul următorCea mai mare medie de la concursul TERRA provine de la Școala ”Mihail Sadoveanu” Vaslui