Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și un echipaj specializat (șase subofițeri), pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Crivesti, comuna Tutova. În interiorul locuinței se afla si o butelie GPL, existând pericolul ca aceasta să explodeze.

 

La sosirea echipajului de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată. Proprietara locuinței a suferit un atac de panică și a leșinat. Până la sosirea unui echipaj al ambulanței SAJ, femeia a primit primul ajutor din partea pompierilor.

Au ars aproximativ 35 metri pătrați acoperiș din tablă pe astereală din lemn, două uși și două ferestre tip termopan, un dulap, o masă, două scaune, un pat, un șifonier, diverse textile și documente. S-au degradat aproximativ 40 metri pătrați tencuială, un aragaz, o butelie GPL, diverse textile. A fost salvată o anexă gospodărească.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost  flacăra de la o mașină de gătit lăsată nesupravegheată.

Imagine

Articolul precedentDrumuri modernizate în comuna Muntenii de Jos
Articolul următorAvertismentul lui Alexandru Rafila: România e pe primul loc în Uniunea Europeană la incidența cumulată a virusului