Un incendiu puternic a izbucnit duminică dimineață la o fermă de păsări din județul Vaslui. Pompierii intervin pentru a stinge flăcările.

 
Detașamentul de pompierii Bârlad a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și echipaje specializate, pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o hală pentru depozitarea furajelor, hală situată în curtea unei ferme de păsări din localitatea Tutova, comuna Tutova.
 
La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta într-o hală pentru depozitarea furajelor (masă vegetală uscată și concentrate), existând pericol de propagare la halele din apropiere. Curentul electric nu era întrerupt, astfel că, pompierii au procedat la deconectarea de la rețeaua de electricitate. După aproximativ o oră și jumătate incendiul a fost lichidat în limitele găsite.
 
 
Potrivit ISU Vaslui, aproximativ șapte tone de masă vegetală uscată și concentrate au ars sau s-au degradat, iar aproximativ 30 metri pătrați acoperiș din plăci de azbociment, precum și un tablou electric.
 
Imagine
 
Au fost salvate halele de păsări, aproximativ patru tone de masă vegetală uscată și șapte tone de furaje concentrate.
 
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric, potrivit pompierilor.

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentSărbătoare 28 mai. Este marcată cu cruce roșie în calendarul ortodox – Mari sfinți sunt pomeniți astăzi
Articolul următorAlertă maximă în Vaslui: Un urs a fost observat pe străzile orașului – A fost emis mesaj RO-ALERT