Incident violent petrecut ieri după amiază, în curtea secției de Psihiatrie a spitalului din Bârlad, după ce un individ a sărit la bătaie la personalul de pe ambulanța instituției și la paznicul de la intrare.

Totul s-a petrecut duminică, în jurul orei 18:30, când oamenii aflați în curtea secției de psihiatrie au fost martorii unui incident ieșit din comun. Potrivit relatărilor acestora, când a ajuns ambulanța spitalului, din ea a coborât un bărbat care a sărit la bătaie la brancardierul autospecialei, la șofer și apoi la paznicul de la intrarea în curtea instituției, după care a fugit.

Respectivul agresor Constantin Țiba (aproximativ 30 de ani), este un bărbat din Ploiești care se afla într-un microbuz care circula pe ruta Ploiești – Iași și care a început să devină agitat și să facă crize comisiale. Bărbatul a fost dus la UPU Bârlad, iar de aici medicii l-au direcționat către secția Psihiatrie, pentru un consult de specialitate.

După ce le-a aplicat mai multe lovituri brancardierului și paznicului, bărbatul din Ploiești a fugit.

Atât brancardierul cât și paznicul, nu au depus până la această oră plângere pentru agresiune împotriva bărbatului agresiv.