Un șofer în vârstă de 22 de ani, din localitatea Vaslui, aflat la volanul unui autoturism înmatriculat în județul Vaslui, a provocat un accident rutier în această dimineață, la ieșirea din Bârlad către Tecuci. Tânărul n-a observat un autovehicul care semnaliza să intre într-o stație de alimentare și l-a lovit din plin.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 06:30.

La volanul celuilalt automobil, proiectat într-un TIR care staționa pe marginea drumului, se afla un tânăr în vârstă de 18 ani. Acesta și un pasager de 45 de ani, care a rămas încarcerat și a avut nevoie de intervenția pompierilor pentru a-l scoate dintre fiarele contorsionate, au fost preluați apoi de echipaje medicale și transportați la Spitalul Municipal de Urgență „Elena Beldiman” din Bârlad.

Conducătorul auto de 22 de ani a suferit un traumatism toracic, cel de 18 ani un traumatism cranio-cerebral și bărbatul de 45 de ani un traumatism cranio-cerebral, un traumatism la coloana cervicală și un traumatism toraco-abdominal.

Șoferul de 18 ani cât și pasagerul acestuia sunt din localitatea Sălceni.

La testarea cu aparatul alcooltest, șoferul de 22 de ani din Vaslui, a fost depistat cu o valoare de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă și pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.