Un tânăr în vârstă de 18 ani, elev la liceul „Mihai Eminescu” din Bârlad, a ajuns la spital după ce a fost implicat într-un accident rutier. Elevul conducea o motocicletă și a fost acroșat de un autoturism în intersecția din zona Iris.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 14:00, pe bulevardul Republicii din cauza unei șoferițe din localitatea Zorleni care se deplasa pe direcția de mers Cerbul de Aur către Unitatea Militară și care în intersecția cu strada Hotin, a vrut să facă un viraj la stânga, fără a acorda prioritate de trecere unei motociclete.

Motocicleta era condusă de un tânăr de 18 ani și în urma impactului a fost trântit pe carosabil. La fața locului a intervenit o ambulanță din cadrul SAJ Vaslui care a transportat victima la Spitalul Municipal de Urgență „Elena Beldiman” din Bârlad, unde a fost diagnosticat cu traumatism toraco-abdominal, traumatism bazin, gleznă și antepicior stâng.

Elevul este conștient și este în continuare sub supravegherea medicilor, urmând să fie supus investigațiilor medicale suplimentare, în urma cărora se va lua decizia dacă va fi internat sau nu.

Cei doi conducători implicați în accident au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii fac cercetări, în cauză fiind deschis un dosar pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.