Un număr de 17 polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui au fost înaintați în grad cu ocazia Zilei Naționale a României, într-o ședință festivă. Evenimentul a avut loc pe 29 noiembrie, la sediul Inspectoratului.

Domnul profesor Laurențiu Chiriac, muzeograf în cadrul Muzeului „Ștefan cel Mare” Vaslui a prezentat crîmpeie istorice și însemnătatea zilei de 1 Decembrie 1918 pentru poporul român.

Nouă agenți de poliție și opt subofițeri, au fost avansați în grad înainte de termen, primind aprecierea Inspectorului Șef al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, domnul comisar-șef de poliție Panțiru Doru-Gabriel și a domnului subprefect Mircea Gologan.

Cei avansați în grad au primit plachete de onoare, drept recunoștință pentru merite și rezultate profesionale deosebite.

Astfel, au fost evidențiați: agentul-șef de poliție Petru Bahnari, din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Huși, agentul-șef adjunct de poliție Lucian Cozma, din cadrul Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Vaslui și .

Agentul-șef adjunct de poliție Alexandru Mălăncuș – Serviciul Rutier Vaslui.

Totodată, agentului-șef de poliție Petru Bahnari i-a fost înmânat un CERTIFICAT DE APRECIERE, emis și transmis de către Direcția de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.