De un caz mai aparte și de o audiență mai puțin obișnuită a avut parte primarul Bârladului, av. Dumitru Boroș, după ce în biroul său s-a prezentat un localnic care a spus cu subiect și predicat că el nu mai vrea să consume apa de la robinet, deoarece a văzut un cuplu care făcea sex în barajul care alimentează consumatorii racordați la rețeaua de distribuție.

„Domnule, ce-am vãzut eu cu ochii mei nici Dumnezeu nu mã poate convinge! Vreau sã nu mai plãtesc apa aia 100 de lei ! Nici un metru cub nu vreau sã plãtesc, nimic!”, a cerut hotãrât bârlãdeanul, care a șocat pe toți ce prezenți din aparatul de specialitate al primarului, prezenți la audiență.

Omul a cerut audiență la primarul Dumitru Boroș ca să ceară să nu i se mai impute consumul de apă. Mai mult, omul nu înțelege de ce i se cere să plătească serviciul de canalizare pentru că el folosește doar apă de ploaie, atât pentru consum cât și pentru spălatul rufelor ori igiena personală.

Edilul l-a direcționat către operatorul local de distribuție a apei să facă o cerere de debranșare.

Barajul de la Râpa Albastră, de unde ajunge apa în stația de epurare, se află la 4 kilometri de oraş. Cu toate că reclamantului i s-a explicat procesul de epurare, clorinare și de eliminare a impurităților, nu a putut fi convins și o ține tot pe a lui: în apa respectivă se face sex.