Un tânăr din localitatea Cozmești, județul Vaslui, a fost pus de către procurorii vasluieni sub măsura controlului judiciar, după ce în luna decembrie a anului trecut, a bătut un alt tânăr la ieșirea dintr-un club din municipiul Vaslui. Agresorul, în vârstă de 19 ani, a lovit victima în zona feței, lăsând-o inconștientă pe trotuar.

O patrulă a poliției din Vaslui care trecea prin zonă, a găsit un bărbat în vârstă de 24 de ani, căzut inconștient pe trotuarul din fața clubului. Acesta prezenta urme vizibile de agresiune în zona feței, la fața locului fiind solicitată o ambulanță care l-a transportat pe tânăr la Spitalul Județean de Urgență din localitate.

Incidentul s-a pretecut în noaptea de 25 spre 26 decembrie 2019, în jurul orei 04:45, pe strada Decebal din Vaslui.

„În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit identitatea persoanei vătămate,  un bărbat de 24 de ani din comuna Poienești, județul Vaslui. Totodată au stabilit și faptul că, persoana vătămată și-a petrecut noaptea într-un club din municipiul Vaslui, unde a consumat băuturi alcoolice.  Spre dimineață a părăsit incinta clubului, iar la ieșire a avut un schimb de replici cu un alt bărbat, care i-a aplicat o lovitură cu pumnul în zona feței. Din concluziile preliminare ale raportului de expertiză medico-legale emis de către Serviciul de Medicină Legală Vaslui, a rezultat că persoana vătămată a suferit, urmare a agresiunii, o dublă fractură de mandibulă care necesită 45-50 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”, au precizat reprezentanții IPJ Vaslui.

Polițiștii vasluieni au identificat persoana bănuită de comiterea agresiunii în persoana unui bărbat de 19 ani din Cozmești, județul Vaslui.

În urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe tânăr pentru o perioadă  de 24 ore, iar în cursul zilei de ieri, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, care a luat măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile.