Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontirei Albiţa efectuează cercetări cu privire la un bărbat cu cetăţenie română şi R. Moldova care a fost depistat în trafic, conducând un autoturism neînmatriculat.

Marți, 21 ianuarie a.c, în jurul orei 11,00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa s-a prezentat un bărbat în vârstă de 34 de ani, cu cetățenie română și moldoveană, la volanul unui autoturism marca Skoda Octavia, înmatriculat în Germania.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismul în cauză, polițiștii de froniteră au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, și au descoperit că acesta este radiat din circulaţie de autorităţile din Germania începând cu data de 16 decembrie 2019.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.