Pompierii bârlădeni au fost solicitați să intervină în această după-amiază la un incendiu izbucnit la o casă din localitatea Recea, județul Vaslui.

„Detașamentul de Pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă în localitatea Recea, com. Iana, pentru stingerea unui incendiu la o locuință. Inițial, pompierii fuseseră informați că incendiul se manifestă la nivelul acoperișului casei. La sosirea echipajului de intervenție, incendiul se manifesta cu violență la nivelul unei anexe gospodărești și al unei camere. După câteva minute incendiul era localizat, iar după 40 de minute, acesta fusese lichidat cu totul.

Au ars circa 40 de metri pătrați tavan din material lemnos dar și din material plastic, mobilier de bucătărie și obiecte de uz casnic (frigider, aragaz). Au fost degradate mai multe corpuri de mobilă, obiecte de uz casnic și circa 80 metri pătrați tencuială. Nu au fost înregistrate victime. Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire”, a precizat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al ISU Vaslui.

Articolul precedentȘi bătut… și cu pistolul luat: un tânăr din Trestiana bătut măr de trei bârlădeni și dezarmat!
Articolul următorMinistrul Justiției, Ana Birchall, a gustat sarmalele de la Cănțălărești