Carmen Poenaru este fără îndoială o artistă desăvârșită, cu o activitate intensă, fiind membră a Uniunii Artiștilor Plastici din România, a Asociației Europene a Artiștilor, a Asociației Femeilor Creatoare în Arta Plastică din România, precum și a clubului UNESCO.

Expozițiile personale și de grup în țări ca Elveția, Finlanda, SUA, Franța, Italia, Spania, Grecia, Germania, Australia etc. sunt tot atâtea dovezi a aprecierii de care se bucură artista. Spiritul său aflat într-o neîntreruptă căutare i-a condus pașii spre pictură, dar și spre designul vestimentar și arta decorativă.

Ampla expozitie de pictură și artă textilă semnată de artista băcăoană Carmen Poenaru este de-o bogație cromatică greu de egalat, iar prin dimensiuni și număr impresionează, fără îndoială, ochii privitorilor.

Artista încearcă mereu, cu prilejul fiecărei expoziții, să vină în fața publicului spectator cu lucruri și provocări noi. De această dată în paralel cu lucrările de pictură, cu un aspect atât de viu și plin de lumină, ne propune o întâlnire și cu tapiseria, mai exact cu foarte frumoase și ingenioase colaje textile. Combinația atât de reușită între lucrările de pictură și arta textilă este, fără îndoială, punctul forte al acestei inedite expoziții.

Reîntâlnire cu arta de bună calitate, în care reprezentările 2D în pictură și arta textilă, asigură un joc cromatic, de culori şi spaţii, expus în limbajul subtil al emoţiilor și al crezului său artistic.
Vernisajul expoziției va avea loc DUMINICĂ, 13 OCTOMBRIE, ora 11.00 la sediul central al Muzeului „Vasile Pârvan”.

Prezintă criticul de artă Iulian Bucur.

Articolul precedentPosibilă fraudă cu Fonduri Europene ce planează asupra exproprierilor de pe Centura Bârladului!
Articolul următorLucrări de reabilitare și reparații și la canalizarea pluvială de pe strada General Vasile Milea