În această săptămână, lucrători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Vaslui au donat sânge Centrului de Transfuzie Sanguină Bârlad.

Au răspuns apelului jandarmi de la Detaşamentul 1 Jandarmi Mobil, Detaşamentul 3 Jandarmi Bârlad, Secţia de Jandarmi Huşi, Grupa de Intervenţie şi Supraveghere Negreşti și Detaşamentul 2 Jandarmi Vaslui, conștienți de nevoile semenilor.

”Având în vedere nevoia de sânge înregistrată la nivelul județului nostru și ca urmare a solicitării Centrului Județean de Transfuzie Sanguină Bârlad, precum și a altor autorități publice, pentru reducerea deficitului de sânge, jandarmii au răspuns prezent ca de fiecare dată. Conducerea inspectoratului mulțumește pe această cale colegilor care au înțeles importanța unui astfel de gest și îndeamnă tot mai mulți cetățeni să ni se alăture, prin voluntariat, în această campanie umanitară cu scop de acordare a unui ajutor palpabil persoanelor aflate în dificultate”, a spus Sorin Niță, purtătorul de cuvânt al IJJ Vaslui.

Activitatea s-a desfășurat pe parcursul a trei zile și a fost condusă de către lt.col. Bogdan Constantin Marian, împuternicit prim-adjunct al Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui.

Articolul precedentLocalnicii din Chircești au apă de la robinet
Articolul următorBătrâna Centenar de la Bereasa, sărbătorită de PS Ignatie