Marți, 3 septembrie, a fost zi cu ghinion pentru un tânăr din Vaslui care se afla la muncă în județul Maramureș. Acesta a fost abordat într-un bar de doi indivizi, care au văzut că are bani asupra lui și l-au invitat la un grătar.

Tânărul de 18 ani, din Vaslui, a acceptat și a mers cu cei doi indivizi la domiciliul acestora. Aici, cele două „gazde” au devenit agresive și i-au sustras prin violență suma de 1200 de lei. Vasluianul a mers direct la poliție unde a depus plângere.

Incidentul s-a petrecut în localitatea Șomcuta Mare, județul Maramureș.

„La data de 4 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliției Orașului Şomcuta Mare au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Maramureş, doi tineri, despre care există indicii temeinice că au comis o tâlhărie.

Mai exact, marţi, 03 septembrie, un tânăr de 18 ani, domiciliat în judeţul Vaslui, a reclamat că în timp ce se afla la un local public din Şomcuta Mare, a fost abordat de doi tineri necunoscuţi, care l-au invitat la un grătar şi o bere. Ulterior, cei doi necunoscuţi  l-au agresat fizic şi i-au sustras prin violenţă 1200 de lei”, au precizat reprezentanții IPJ Maramureș.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată și în urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate, au fost identificaţi tinerii de 17 şi 25 de ani, care au comis fapta.

În baza probatoriului administrat de poliţişti, cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, și ulterior prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările.

Articolul precedentFestivalul Internațional „George Enescu”, un festival pentru toți bârlădenii
Articolul următorCSM Vaslui învinge pe CSM Făgăraș și urcă pe locul 7 în Liga Zimbrilor