Poliţiştii de frontieră din cadrul  Sectorului Poliţiei de Frontieră Fălciu efectuează cercetări cu privire la un tânăr care conducea un moped, deşi nu deținea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

 

La sfârşitul săptămânii trecute, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Falciu – I.T.P.F. Iași a oprit pentru control, pe raza localității Bogdăneşti, un moped condus de un vrâncean, în vârstă de 32 de ani.

Cu ocazia efectuării controlului, conducătorul auto nu a putut prezenta permisul de conducere, motiv pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că tânărul nu este posesor de permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

 Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere. 

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentPremieră în România: două hypermarketuri aplică sistemul de etichetare francez NUTRI-SCORE care indică valoarea nutrițională!
Articolul următorMercedes-Benz furat din Marea Britanie, retinut la Albița