Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări cu privire la un bărbat cu cetățenie română și R. Moldova, depistat la controlul de frontieră  la volan, deşi avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule.

În Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, Tudor B., cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 44 de ani, care conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un microbuz și o remorcă, ambele înmatriculate în Bulgaria.

La controlul de frontieră, pe lângă documentele de identitate, Tudor B. a prezentat și un permis de conducere eliberat de autoritățile române, valabil pentru categoriile AM, B1, B, C1, C, D1, D, BE, C1E, CE, D1E, DE, Tb.

”Colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora s-a stabilit că  Tudor B. a fost sancţionat contravenţional, reţinându-i-se permisul de conducere R. Moldova”, a declarat Irina Mirică, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

 

Articolul precedent”Marea Unire nu se uită niciodată”
Articolul următorRemorcă răsturnată în intersecția Cerbul de Aur după ce s-a desprins de o mașină