Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi efectuează cercetări în privinţa unui bărbat care a fost depistat conducând un ansamblu rutier, deşi permisul de conducere valabil deţinut nu îi dădea dreptul.

La sfârşitul săptămânii, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi – I.T.P.F. Iaşi a oprit pentru control, pe raza localităţii de frontieră Ghermăneşti, judeţul Vaslui, un ansamblu de vehicule, format dintr-un microbuz marca Mercedes şi o remorca marca ANSSEMS, înmatriculat în Republica Moldova, condus de M.V., cu cetăţenie română şi Republica Moldova, în vârstă de 28 de ani.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că tânărul nu deţine permis de conducere valabil pentru categoria din care face parte vehiculul respectiv.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Articolul precedentPreședintele FRF vine la Cupa ”Ștefan cel Mare” de la Vaslui
Articolul următorPermis de conducere fals descoperit de poliţiştii de frontieră vasluieni