„Ferm convins” că 2023 îl va prinde alături de premierul Nicolae Ciucă, Marcel Ciolacu pare culmea generozității politice. Invitat în emisiunea lui Victor Ciutacu, președintele PSD a declarat că este gata să – l lase pe vicepreședintele PNL la conducerea Guvernului, dacă Nicolae Ciucă obține niște performanțe deosebite până la 5 mai 2023, momentul rotației premierilor prevăzut în în protocolul politic dintre PSD și PNL. „Domnul prim-ministru Ciucă, din punctul meu de vedere, este un om capabil care înțelege exact în ce s-a aruncat, un om foarte responsabil. Sunt ferm convins că va avea un mandat bun de prim-ministru”, și-a declarat liderul social democrat încrederea.
Spusele președintelui PSD vin într-un moment dificil pentru Guvernul Ciucă. După numai 20 de zile de mandat s-a produs prima demisie, pe motiv de declarații false în CV referitoare la studiile efectuate din partea liberalului Florin Roman, până ieri ministru al Cercetării și Digitalizării.
Marcel Ciolacu  face autocaracterizarea alături de premierul Nicolae Ciucă drept „niște patrioți care fac ce este normal pentru țară”.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentVIDEO Formularul de localizare a pasagerilor devine OBLIGATORIU în România. Când intră în vigoare
Articolul următorAdrian Chesnoiu: „Agricultura este șansa României să mai conteze pe undeva”