Un microbuz cu mai multe persoane la bord, care efectua curse regulate între Vaslui și Bârlad (prin Dragomirești), s-a răsturnat în afara carosabilului pe Drumul Județean 243 în localitatea Puiești.

Microbuzul se îndrepta spre Bârlad. La bord se aflau șapte persoane, inclusiv șoferul. Potrivit primelor informații de la fața locului, șoferul microbuzului a pierdut controlul volanului într-o curbă ușoară și s-a răsturnat pe o parte, la marginea drumului.

Accidentul s-a produs cel mai probabil din cauza condițiilor meteo, șoferii care tranzitează zona acuzând drumarii că materialul anti-derapant lipsește cu desăvârșire.

„Conducătorul auto (un bărbat din Bârlad) a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Mijlocul de transport era echipat cu anvelope corespunzătoare condițiilor de drum, respectiv cauciucuri de iarnă. Potrivit cercetărilor nu s-au înregistrat victime, nefiind necesar transportul vreunei persoane la o unitate spitalicească”, a declarat pentru Realitatea de Vaslui, purtătorul de cuvânt IPJ Vaslui – Bogdan Gheorghiță.

Articolul precedentElevii vasluieni au deslușit ”Misterele matematicii”
Articolul următorBârlădean condamnat pentru furt, prins de polițiștii din Târgu Mureș