Judecătorii militari au decis arestarea militarului care ar fi atacat în toiul nopții o familie din Trestiana, înarmat cu un ciocan. El va sta 30 de zile după gratii, pentru tentativă de omor și violare de domiciliu.

Tiberiu Leonte, militarul din Bârlad în vârstă de 33 de ani, care se presupune că și-a atacat fosta iubită și pe părinții acesteia cu un ciocan, a primit ieri mandat de arestare pentru o perioadă de 30 de zile. Judecătorii de la Tribunalul Militar Iași, au acceptat propunerea procurorilor militari care au motivat în referatul de arestare modul violent în care e suspectat că a acționat bărbatul în vârstă de 33 de ani.

Reamintim că Tiberiu Leonte  se presupune că a intrat peste familia fostei iubite, în noaptea de 1 spre 2 iunie, în jurul orei 01:00, purtând o cagulă, decuplând înainte locuința de la energia electrică. El este acuzat că a lovit cu ciocanul părinții femeii de 32 de ani, în zona capului, aceștia ajungând în cele din urmă la un spital din Iași cu traumatisme severe.

Fosta iubită a bărbatului a fost internată la spitalul din Bârlad cu contuzii la nivel cervical și traumatism cranio-cerebral.

Întreg incidentul a plecat de la faptul că femeia în vârstă de 32 de ani nu mai voia să continue relația cu Tiberiu Leonte, acesta din urmă hotărând să se răzbune în stil mafiot.

Tiberiu Leonte riscă o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între 7 și 15 ani. El este acuzat de tentativă de omor și violare de domiciliu.

Articolul precedentZorleni: 20 de gospodării inundate. Se intervine cu motopompe
Articolul următorFOTO & VIDEO: Mașină luată de viitură la Brodoc