Ioan Țibulcă, fostul prefect al Vasluiului

Primarul Vasile Pavăl anunță că Vasluiul a ajuns la o populație de 120.000 de locuitori, asta grație celor 60.000 de cetățeni moldoveni, care și-au făcut domcilii în municipiul reședință de județ pentru a primi cărți de identitate românești.

Din păcate, cifra dă frisoane edilului, după ce fostul prefect, Ioan Țibulcă, l-a avertizat cum va reacționa în cazul în care moldovenii de la Vaslui își propun propriul candidat la viitoarele alegeri locale.

”Spunea dl.primar Pavăl că sunt 40-50 de mii de cetățeni moldoveni, poate chiar mai mulți. Cât am fost prefect, am semnat cam 120 de mii de titluri de proprietate. Ce vă faceți, domnule Pavăl, dacă toți moldovenii vor veni să vă ceară un teren, probabil că o să aveți să le dați, din cele 120 de mii de titluri? Dar, mă întreb, domnule primar, ce o să faceți dacă 30.000 dintre moldovenii care au acum buletine de Vaslui vor să candideze la primărie și o să aibă și un candidat? Vin 30 de mii și gata, domnule primar”, a glumit fostul prefect al județului.

 

Articolul precedentEduard Cioată convocat la tineret
Articolul următorNegreștean atacat de un mistreț