Ieri dimineață, în timp ce se afla pe stradă, o femeie din Bârlad a avut parte de șocul vieții ei după ce un individ s-a repezit asupra ei și i-a smuls lanțul de aur de la gât, apoi a fugit printre blocuri. Ghinionul tâlharului au fost un polițist care mergea spre servici și un cetățean, care l-au prins și imobilizat.

Incidentul s-a petrecut miercuri dimineață (24 iulie) în jurul orei 07:30, când o femeie în vârstă de 57 de ani, care se deplasa pe strada Mihai Viteazul (zona Gării) din municipiul Bârlad, a fost atacată de un individ care s-a năpustit asupra ei și i-a smuls lanțul de aur de la gât. Imediat după asta, tâlharul a fugit printre blocuri.

Un cetățean care se deplasa pe un moped și care a văzut săvârșirea infracțiunii, a pornit în urmărirea acestuia și ajutat de un polițist din cadrul Poliției Municipale Bârlad, care se deplasa spre locul de muncă, au blocat capetele unei alei unde se ascundea tâlharul și l-au prins pe acesta la mijloc.

Stângaciu Sergiu George

Individul – Stângaciu S. George, în vârstă de 27 de ani, a fost dus la sediul Poliției Bârlad unde a fost audiat, pe numele lui fiind deschis un dosar penal pentru tâlhărie calificată. Acesta tocmai fusese eliberat din penitenciar în urmă cu aproximativ 30 de zile unde a fost încarcerat și condamnat pentru fapte similare.

Conform unor surse apropiate anchetei, George Stângaciu părea a fi sub influența unor substanțe cu efect psihotropic (posibil etnobotanice).

Bărbatul în vârstă de 27 de ani a fost prezentat în fața magistraților de la Judecătoria Bârlad care au emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Articolul precedentFuncționar public găsit în incompatibilitate și suspect pentru fals în declarațiile de avere
Articolul următorVehicule radiate din circulaţie, descoperite în trafic de polițiștii de frontieră de la Vama Albiţa