Un bărbat de 44 de ani, din Piatra-Neamț, județul Neamț, a fost reținut pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Negrești au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 44 de ani, din Piatra-Neamț, județul Neamț, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Din cercetările efectuate, s-a constatat faptul că în ziua de 21 aprilie a.c., în localitatea Băcești, județul Vaslui, pe fondul unui conflict mai vechi între victimă, un bărbat de 31 de ani din Băcești, și cel bănuit, persoana vătămată a fost agresată fiind lovită cu pumnii și picioarele în zona capului. În urma agresiunii, victima a suferit leziuni care au necesitat 7-8 zile de îngrijiri medicale.

La data de 22 aprilie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind prezentat în cursul zilei de ieri Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, care a dispus continuarea cercetărilor cu acesta în stare de libertate.

Articolul precedentEXCELENȚA ÎN EDUCAȚIE
Articolul următorMANDATE DE EXECUTARE PUSE ÎN APLICARE DE POLIŢIŞTI