Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Vaslui, a fost deposedat prin tâlhărie de suma de 1900 de lei pe care tocmai o câștigase la păcănele, de un bărbat care era în sala de jocuri, care l-a urmărit și l-a atacat într-o pădure de la marginea localității Suceava.

Incidentul s-a petrecut în municipiul Suceava, pe data de 19 octombrie a.c., dar abia pe data de 31 a aceleiași luni a fost prins de polițiști și suspectul principal în cazul tâlhăriei, în persoana lui Vijai Betean, un individ în vârstă de 31 de ani, cu domiciliul în localitatea suceveană Bălăceanca.

Vasluianul de 42 de ani, povestește că în timp ce se afla în sala de jocuri a observat că este fixat cu privirea de un individ de etnie rromă, care ulterior pierduse sume considerabile de bani la jocurile electronice.

foto: Vijai Betean, cel care l-a tâlhărit pe vasluianul norocos

Bărbatul din Vaslui a solicitat la un moment dat operatorului din sală să-i valideze un câștig în valoare de 1900 de lei și imediat ce a încasat banii, a părăsit sala de jocuri din cartierul sucevean George Enescu, cu scopul de a merge la niște prieteni într-o localitate din apropiere, despărțită de municipiul Suceava de o pădure mică.

Din urma sa a ieșit și Vijai Betean, cel care pierduse banii la păcănele și care acum voia să facă rost de alții, și l-a urmărit pe vasluianul norocos până la pădurea care desparte cartierul George Enescu de localitatea Șchei. În pădure, Vijai a avut o „misiune” ușoară în a-l deposeda de bani pe bărbatul din Vaslui și pentru că acesta din urmă se afla sub influența băuturilor alcoolice. L-a îmbrâncit pe norocosul câștigător și i-a luat acestuia un telefon mobil, banii câștigați la păcănele și câteva documente.

Cel tâlhărit a sunat imediat la112 și a declarat oamenilor legii ce i s-a întâmplat. Vijai Betean nu a mai fost de găsit însă pe raza municipiului Suceava și nici în localitatea de domiciliu.

A fost prins însă de polițiștii din Deva pe data de 31 octombrie și imediat transferat polițiștilor de la IPJ Suceava unde a fost audiat și prezentat în fața judecătorilor care au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Articolul precedentFortăreața Sporting Vaslui
Articolul următorLPS Vaslui, lideră la Under 17