Florentin Puițel, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din comuna Gherghești, județul Vaslui, a ajuns în arestul poliției după ce a încercat să tâlhărească o femeie din localitatea Lunca. Acesta auzise că femeia are în casă o sumă mare de bani.

Polițiștii din cadrul secției 8 Poliția Rurală Iana au fost sesizați despre faptul că în noaptea de 15 spre 16 decembrie, în jurul orei 23:30, un individ a intrat în curtea unei femei în vârstă de 64 de ani, din localitatea Lunca și folosindu-se de o furcă a lovit-o pe aceasta în zona capului și peste corp, cerându-i să-i dea o sumă de bani pe care acesta auzise că o are în casă.

Femeia s-a opus și chiar s-a pus în fața acestuia în încercarea de a-l împiedica să intre în casă. Florentin Puițel a trântit-o la pământ și a lovit-o cu piatră, însă a fost nevoit în cele din urmă să fugă deoarece victima striga după ajutor.

Chiar dacă Florentin Puițel a fugit din localitatea de domiciliu imediat după comiterea infracțiunii, polițiștii l-au identificat și l-au dus la audieri. În cursul zilei de ieri, 19 decembrie, a fost prezentat în fața magistraților de la Judecătoria Bârlad cu propunere de arestare preventivă, iar aceștia au emis pe numele său un mandat de 30 de zile.

Articolul precedentFOTO. Copiii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Negrești, au fost vizitați de Moș Crăciun
Articolul următorAtenție! Primăria Bârlad trimite agenții încasatori cu declarații de impunere pentru taxa de salubritate