De astăzi a debutat cel de-al XV-lea Congres Național de Drumuri și Poduri.

Evenimentul are loc la Iași și este organizat de Asociația Profesională de Drumuri și Poduri (APDP) din România, reunind sute de invitați din toată țara.

Vasluiul este reprezentat de firma Viacons Rutier Huși, care va avea o prezență activă în cadrul Congresului, societatea de construcții venind la Iași și cu un stand propriu de prezentare.

”Suntem mândri că avem onoarea să fim prezenți într-un eveniment de o asemenea amploare. Suntem singura firmă din județ participantă la Congresul Național de Drumuri și Poduri, o manifestare de tradiție pentru breasla noastră, a drumarilor. Avem și un stand propriu de prezentare, unde specialiștii noștri vor oferi detalii despre activitatea noastră. Avem cu ce ne lăuda, de-a lungul anilor finalizând o serie de lucrări emblematice pentru ceea ce înseamnă infrastructura rutieră”, a declarat Ioan Ciomaga, directorul Viacons Rutier Huși.

Printre temele ce vor fi dezbătute în cadrul congresului se numără: “Infrastructura rutieră sustenabilă”, “Întreținerea și exploatarea infrastructurii rutiere”, “Mobilitate, trafic și siguranță rutieră” sau “Mediu și schimbări climatice”.

Lucrările și expozițiile tematice vor avea loc în cadrul complexului Palas Mall din Iași. Oaspeții vor beneficia și de un program de vizite culturale și tematice în municipiul Iași și împrejurimi.

Articolul precedentNoi apartamente pentru medici
Articolul următorDupă gratii, după ce a furat un telefon