Secția de pompieri Huși a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și un echipaj specializat pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă a unei locuințe din localitatea Râșești,  comuna Drânceni.

La sosirea echipajului de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul unei anexe gospodărești și exista pericolul de propagare a flăcărilor la întreaga locuință și la încă o anexă.

După aproximativ două ore, incendiul a fost lichidat în limitele găsite. Au ars circa opt (8) metri cubi material lemnos (scândură, grinzi și lemn de foc), zece cauciucuri, întreaga anexă gospodărească, diverse scule, utilaje, deșeuri textile și hârtie. 

S-au degradat circa 1,5 metri cubi material lemnos, o mașină de spălat, cinci jante din aluminiu, diverse scule și utilaje electrice. 

A fost salvată întreaga locuință și încă o anexă gospodărească. Nu au fost victime. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost lucrul în condiții improprii cu mijloace acționate electric.

Sursa: Realitatea de Vaslui