Un șofer în vârstă de 22 de ani, din Republica Moldova, a fost la un pas să producă o tragedie din cauza oboselii acumulate la volan. El a adormit și s-a răsturnat cu autoturismul pe raza localității Drânceni.

Autoturismul condus de tânărul din R. Moldova a ieșit în decor și s-a răsturnat pe DN 28, pe raza localității Drânceni, în jurul orei 15:00. La bord se mai aflau două persoane: o fetiță în vârstă de 7 ani – tot din R. Moldova și o femeie de 53 de ani din localitatea Vaslui.

La fața locului s-au deplasat echipaje medicale care a găsit victimele conștiente și le-a transportat la spital.

„Am fost sesizați prin apel la 112 că astăzi, pe raza localității Drânceni, s-a produs un accident rutier în urma căruia un autoturism s-a răsturnat la marginea drumului. În urma accidentului au rezultat trei victime care au fost transportate la o unitate medicală. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ”, ne-a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele accidentului. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Din informațiile preliminare șoferul ar fi adormit la volan.

Articolul precedent26 IUNIE – ZIUA INTERNAŢIONALĂ ÎMPOTRIVA CONSUMULUI ŞI TRAFICULUI ILICIT DE DROGURI
Articolul următorElevii Colegiului ”Anghel Rugină” se vor instrui în Portugalia