Primăria Bârlad a afișat, vineri – 5 octombrie, pe site-ul instituției, lista cu debitorii (persoane juridice) la bugetul local.

Printre aceștia se numără și o firmă a bârlădeanului Cozma Cristian Cătălin, nimeni altul decât organizatorul „Sărbătorii Toamnei”, eveniment ce tocmai a avut loc la finele săptămânii trecute. Debitul pe care îl înregistrează către bugetul local figurează pe o altă societate și anume S.C. Cozelvimon SRL Bârlad, alta decât cea de pe care s-a organizat festivalul ce a avut loc în perioada 27 – 30 septembrie, respectiv SC. Monacriseli SRL.

Potrivit tabelului publicat pe platforma Primăriei Bârlad, SC. Cozelvimon SRL înregistrează obligații fiscale necontestate în valoare de 2495,90 lei. Conform rezultatelor interogării pe site-ul de specialitate ListaFirme.ro, ca administrator și acționar unic figurează același Cozma Cristian Cătălin, care a reprezentat în relația cu Primăria Barlad și S.C. Monacriseli SRL, firma care a primit girul Consiliului Local Municipal pentru organizarea în tandem cu DAPPC a evenimentului „Sărbătoarea Toamnei”. Pe același site de specialitate găsim în dreptul firmei Monacriseli SRL, numele Cozma M. V., care figurează ca administrator și acționar unic. 

Reamintim că legat de festivalul recent încheiat și organizat de Cozma Cristian Cătălin, au apărut speculații conform cărora în spatele organizării ar fi stat de fapt altcineva, nimeni altul decat Nicolae Mihai (șeful CARP Bârlad) cu care se presupune că acesta ar avea o relație de rudenie.

„Campionii” datoriilor la bugetul local

Capul listei persoanelor juridice care înregistrează însă datorii la bugetul local sunt firme precum

Fit Romania SRL cu 492.641,16 lei

Rulmenți S.A. cu 416.356,70 lei

Comcereal S.A. cu 272111,51 lei

Casa de Cultură a Sindicatelor cu 208.864,41 lei

Articolul precedentPNL Vaslui rămâne fără primari
Articolul următorSute de polițiști și jandarmi angrenați pentru siguranța desfășurării referendumului