Emilian Știrbu a obținut o performanță remarcabilă la Cupa Mondială la culturism. Desfășurată la Sala Polivalentă din Cluj Napoca, competiția a adus confirmarea unui volum de muncă titanic, depus de sportivul vasluian. 

Seriozitatea, perseverența, pregătirea psihică și fizică au fost încununate cu medalia de bronz, în cadrul celei mai grele categorii, seniori, +100 kg.

”Este cel mai bun rezultat din toate competițiile mele. Mă bucur pentru că am reușit să aduc în Vaslui o medalie mondială. Au fost concurenți din 24 de țări, din toată lumea, inclusiv Australia, Maroc, Egipt, Israel, din toată lumea. După concursul de la Timișoara, am avut trei săptămâni de pregătire pentru Cupa Mondială. Am muncit foarte mult pentru o formă care să mă urce pe podium. Și am reușit! Vasluiul e pe harta medaliaților la Cupa Mondială”, a spus Emilian Știrbu.

Acesta a ținut să le mulțumească tuturor celro care au crezut în el și l-au susținut: ”Mulțumesc familiei pentru sprijin și în special pentru că a făcut posibila prezența la concurs, mulțumesc lotului național al României pentru includerea mea, mulțumesc echipei care a stat lângă mine și cu mine și care m-a suportat în pregătire și backstage, mulțumesc tuturor celor care m-au susținut. Am reușit o medalie pentru România. Felicitări organizatorilor și tuturor concurenților din cele 24 de federații participante”.

FOTO

Articolul precedentCel mai bun senior de la Cupa României la taekwon-do e de la Vaslui
Articolul următorVasluienii, așteptați la un festin literar la Bibliotecă