Școala ”Ștefan cel Mare” Vaslui a organizat cea de a XIV-a ediţie a concursului Interjudeţean “Misterele Matematicii”.

Şi în acest an, concursul a avut un real succes şi s-a bucurat de participarea a peste 400 de elevi din clasele IV-VII. Au concurat elevi din judeţele Vaslui, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Bacău.

”Mulţumim tuturor colegilor care s-au implicat în organizarea şi desfăşurarea concursului şi tuturor cadrelor didactice care au pregătit loturile de elevi participanţi. Îi felicităm pe toţi elevii participanţi, le urăm succes în continuare şi îi aşteptam la ediţiile următoare ale concursului. Elevii cu cele mai bune rezultate au fost răsplătiți cu medalii, premii în bani și diplome”, a declarat Greta Nanie Ciubotaru, directorul Școlii ”Ștefan cel Mare” Vaslui.

Încă de la început, concursul a reprezentat un proiect ambiţios menit să concretizeze performanţa. Prin participarea la acest proiect, elevul pasionat de matematică îşi formeaza o imagine clară asupra nivelului său de pregătire şi dobândește o atitudine pozitivă faţă de evaluări şi competiţii.

Articolul precedentDosar penal pentru un vasluian care a fugit de la locul accidentului
Articolul următorExercițiu ISU în Stația CFR Bârlad: pompierii au intervenit pentru a stinge un incendiu izbucnit la o locomotivă