Un accident produs în urmă cu puțin timp pe raza localității Unțești a făcut ca Planul Roșu de Intervenție să fie activat, după ce conform primelor informații, ar fi vorba de 7 victime.

Accidentul s-a produs pe Drumul Județean 245D și au fost implicate două autoturisme și o betonieră. Din primele informații furnizate de ISU Vaslui, ar fi vorba de 7 victime, dintre care trei încarcerate.

Intervin la fața locului mai multe ambulanțe și autospeciale ale pompierilor. Vom reveni cu amănunte.


ACTUALIZARE 22:15. Unul dintre ocupanții autoturismului înmatriculat în București, un tânăr de 21 de ani, a decedat la spital în urma rănilor suferite. ACTUALIZARE 13:10. La locul accidentului a fost solicitat elicopterul SMURD pentru a prelua o victimă.

ACTUALIZARE 13:28. Două victime în stare gravă au fost transportate la spitalul municipal de urgență din Bârlad. O mamă și doi copii minori, urmează de asemenea, să fie transportați la același spital.

ACTUALIZARE 14:00. Cauza accidentului a fost neasigurarea la pătrunderea pe Drumul European a unui șofer care conducea un autoturism înmatriculat în București. Acesta a fost acroșat de o betonieră care l-a proiectat mai apoi într-un alt vehicul cu numere de Constanța, care circula regulamentar.

Urmare a accidentului au rezultat 7 victime (cinci adulți și doi copii cu vârste de 5 și 6 ani). Două dintre victime sunt în stare gravă, trei în stare stabilă și alte două fără nici o leziune (șoferul betonierei și cel al mașinii cu numere de Constanța) care au refuzat spitalizarea.

Medicii încearcă să stabilizeze una dintre victime aflate în șoc hemoragic, pentru a putea fi preluată de elicopterul SMURD care a fost solicitat la fața locului.

Articol în curs de actualizare…

Articolul precedentO adolescentă a fost la un pas să fie mutilată de un urs la Zoo Bârlad
Articolul următorAproape 900 de copii din județul Vaslui participă la Cupa Satelor