Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui au demarat verificări după ce un poliţist care se afla într-o misiune, alături de un poliţist local, a fost agresat, luni, în oraşul Murgeni.

Potrivit unei înregistrări care a fost distribuită în spaţiul public, poliţistul a încătuşat un minor care fusese prins că nu a respectat măsura arestului la domiciliu, lucru care a stârnit nemulţumirea unui grup de persoane.

“O patrulă de ordine publică a Poliţiei oraşului Murgeni, formată dintr-un poliţist şi un poliţist local, a depistat în oraşul Murgeni, un minor în vârstă de 16 ani care nu respecta măsura preventivă a arestului la domiciliu. În momentul în care membrii echipajului au încercat să-l conducă pe minor la sediul Poliţiei, pentru dispunerea măsurilor legale, au fost agresaţi de mai multe persoane prezente la faţa locului. Poliţistul a fost evaluat şi a primit îngrijiri medicale de la un echipaj de ambulanţă solicitat la faţa locului. Persoana depistată a fost condusă la sediul Poliţiei oraşului Murgeni. În cauză, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, urmând a fi efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui pentru Realitatea de Vaslui.

Agentul Marius Stan din cadrul Poliției Orașului Murgeni a primit îngrijiri medicale din partea unui echipaj al SAJ Vaslui în urma agresiunii.

Sursa: Realitatea de Vaslui